Jeugd

Als je andere tieners wilt leren kennen, en God en jezelf beter wilt leren kennen, dan is dit jouw plek! Drie keer in de 4 weken op vrijdagavond komen de jongeren van ICF en andere kerken bij elkaar om samen te eten, over het geloof te praten en lol met elkaar te hebben!

We beginnen de avond  met een maaltijd. Na de maaltijd bidden we met elkaar en daarna gaan we in verschillende groepen uit elkaar gaan. We hebben de volgende leeftijdsgroepen: 12/13, 14/15, 16/17 en 18+. We komen bij elkaar voor Bijbelstudie maar ook voor gezellige avonden met voetbal, spelletjes, workshops en thema-avonden waarop we dingen bespreken die voor tieners belangrijk zijn, zoals relaties en liefde.

We hebben gedurende het jaar ook extra activiteiten zoals de Paaschallenge, de EO-jongerendag of we zetten ons in voor onze wijk, zoals klussen bij ouderen. In de herfstvakantie gaan we met elkaar op kamp!

Tieners die behoefte hebben aan een luisterend oor, omdat ze problemen of zorgen hebben of onzeker zijn, kunnen ook altijd de jeugdpastorale werkers benaderen. Dat zijn Benjamin Mul voor de jongens en Jeannet van Saane voor de meisjes.

Wil je meedoen, óf wil je gewoon een keertje komen kijken? Je bent van harte welkom!

Het adres waarop we samenkomen is Boergoensevliet 24 (in de Bethelkerk), in Rotterdam.

Meer info? schrijf naar: Benjaminmul@hotmail.com

See you there!