Ondersteun

Waar we onze tijd en ons geld aan besteden, laat zien waar onze echte prioriteiten liggen. Royaal geven is geen plicht, maar een antwoord vanuit ons hart op Gods genade. Het evangelie laat zien dat Jezus alles gaf, zelfs zijn leven, zodat wij echte rijkdom kunnen ervaren. Gods vrijgevigheid begint elk aspect van ons leven te veranderen, en maakt ons zo ook tot mensen die uitblinken in het liefdevol geven (2 Kor. 8:6-7). We gebruiken onze middelen om Gods koninkrijk te bevorderen en om onze stad en daarbuiten te dienen.

Praktisch gezien heeft onze kerk uw financiële steun nodig. Toen onze kerk opgericht werd, waren er mensen die in ons geïnvesteerd hebben om ons op weg te helpen. Nu willen we in staat zijn om zowel financieel onafhankelijk te zijn, alsook te kunnen inversteren in anderen. Met een begroting van circa 250.000 is de financiele last ongeveer 625 per persoon per jaar, op circa 400 volwassen leden en vaste bezoekers.

Als je financieel partner van ons wilt worden, overweeg dan om ons maandelijks te steunen op de volgende bankrekeningen:

Bankrekening ICF Kerk

ICF Rotterdam/CGK Charlois

NL70 INGB 0003038740

anbi-logo1

Bankrekening  ICF diakonie

ICF Rotterdam Rotterdam/CGK Charlois

NL68 RABO 0361 9779 99

ICF Rotterdam is geregistreerd als ANBI (RSIN Nummer 824153212)