HOME

Twee diensten op zondag: 9:30 uur en 11:15 uur

Aanstaande zondag willen we kijken of het mogelijk is om twee kortere diensten op zondagmorgen te vieren: om 9:30 en om 11:15 uur. Deze diensten zullen allebei in het Engels zijn, met vertaling naar het Nederlands voor iedereen die dat nodig heeft. Door de vertaling op het podium en het kinderlied over te slaan, is de dienst ongeveer een half uur korter.

Maar op 28 november, komen we twee keer samen. Als richtlijn geldt: wanneer je kinderen hebt die naar het kinderwerk gaan, bezoek dan de dienst om 9:30 uur. En anders de dienst om 11:15AM.

Hoe werkt het?

  • Wees alsjeblieft op tijd! Dat geldt natuurlijk altijd, maar nu is het nog belangrijker: de dienst is korter, dus je mist meer.
  • Het kinderwerk is tijdens de vroege dienst. Breng je kinderen naar boven voordat de dienst start.
  • Vele handen, maken licht werk. Als je binnen komt en er is nog werk te doen, vraag dan of je kunt helpen!
  • De eerste dienst vertrekt via het schoolplein. Voor ventilatie en voorbereidingen van de tweede dienst, zullen we je vragen de fellowship na 15 minuten buiten voort te zetten.
  • We nemen de livestream één keer op. Die begint om 9:30 uur. Maar deze zal via twee links worden uitgezonden op hetzelfde moment; de originele in het Engels en eentje met Nederlandse vertaling in het geluid.

Richting de toekomst:

– Laten wij bidden dat dit zal helpen om als kerk God en elkaar te ontmoeten.

  • Op 5 december vieren we het Avondmaal in de middag. Daarom zal er dan geen tweede dienst in de ochtend zijn. Maak dan een keuze welke van de twee je bezoekt.
  • Bij een extra bijzondere dienst (bijvoorbeeld met doop), houden we de oude tijd van 10:30 uur aan.

Wij zijn iedereen die dient in ICF op zondagmorgen heel dankbaar. Jullie liefde om zo veel mensen als mogelijk te helpen in hun ontmoeting met God is hartverwarmend! We weten niet wat voor her-planning er nog komt, maar jullie houding om te dienen is echt een licht in deze tijd. Alle eer aan God!